Ana Sayfa / Haber / 47. EVLİLİK YILDÖNÜMLERİNİ HASTANEDE KUTLADILAR

47. EVLİLİK YILDÖNÜMLERİNİ HASTANEDE KUTLADILAR

47. EVLİLİK YILDÖNÜMLERİNİ HASTANEDE KUTLADILAR

47. EVLİLİK YILDÖNÜMLERİNİ HASTANEDE KUTLADILAR

      PAÜ Hastaneleri Genel Cerrahi Servisinde yatmakta olan Nazilli’den gelen 70 yaşındaki Orhan Esenlik ve eşi  47 . evlilik yıldönümlerini hastane odasında kutladılar.

 28.03.2016 tarihinde hastanemizde kısmi kalın barsak tıkanması nedeniyle opere olan hastaya kalın barsaklarının ¾’lük kısmı alınmış olup hastada barsak devamlılığı ince barsak ve kalın barsağın eklenmesi ile yeniden  sağlanmıştır. Ameliyat sonrası bir gün kontrol amacıyla yoğun bakım ünitesinde takip edilen hastanın halen Genel Cerrahi servisinde tedavisi devam etmektedir. Hastayı takip eden PAÜ Hastanesi Genel Cerrahi AD. Öğretim Üyesi Prof.Dr. Uğur Sungurtekin gerçekleştirilen operasyon hakkında yaptığı açıklamada daha önce by-pass ameliyatı olması nedeniyle bu tür büyük bir ameliyat için kritik olan hastamızın tedavisinin tedbir amacıyla yaklaşık 10 gün süre kadar devam edeceğini ameliyatta alınan hastalıklı barsak kısmının patolojik inceleme sonucuna göre de tedavisinin şekilleneceğini belirtti.

 Hastamızın odasında yapılan kutlamaya hasta yakınları ve personeller katılarak, hastamıza iyi dileklerde bulundular. Orhan Esenlik  ise evliliğin iyi günde kötü günde devam etmesi gerektiğini belirterek  başta eşi Naile Esenlik olmak üzere Prof.Dr.Uğur Sungurtekin ve ekibine, tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti.