Ana Sayfa / Haber / HASTANEDE DOĞUM GÜNÜ KUTLADI

HASTANEDE DOĞUM GÜNÜ KUTLADI

Uzun zamandır hastanemizde yatan 14 yaşındaki Talya Köse kendisi için düzenlenen sürpriz doğum günü ile sevindi.

PAÜ hastaneleri Çocuk Kardiyoloji servisinde 7 haftadır tedavi gören Talya, doğum gününü hastanede doktorlar ve hemşirelerin yaptığı sürpriz parti ile kutladı. Hastası hakkında bilgi veren Çocuk Kardiyoloji BD Başkanı Prof. Dr. Dolunay Gürses, kalp kapaklarında enfeksiyon, iltehap içeren kitleler ve kalp yetersizliği nedeniyle yatırılarak enfektif endokardit ve kalp yetersizliği tedavisi alan Talya için, "Talya artık bizim kızımız gibi oldu. Kendisi iki aydır büyük bir sabır örneği sergiliyor. Doğum günü olduğunu öğrenince kendisine sürpriz yapmak istedik" dedi.

Mutluluğunu doktorları ile paylaşan Talya “ Doktorlarımı ve hemşirelerimi çok seviyorum. Onlar da benim ailem gibi oldu, herkese çok teşekkür ediyorum “ dedi.