Ana Sayfa / Haber / KISIRLIK VE TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR KURSU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KISIRLIK VE TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR KURSU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KISIRLIK VE TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR KURSU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Prof.Dr.Erkan Alataş yönetiminde  “Kısırlık ve tüp bebek tedavisinde güncel yaklaşımlar” kursuna yoğun ilgi gösterildi…

Prof.Dr.Erkan Alataş’ın başkanlığında Pamukkale Üniversitesi ve Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği tarafından düzenlenen “Kısırlık ve Tüp Bebek Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar” konulu toplantıda geçmişden günümüze  tedavide yaşanan gelişmeler, yeni yöntemler ve gelecek perspektifi konuşuldu.
Anemon Otelde Denizli, Muğla, Aydın ve diğer çevre illerden gelen yaklaşık 60 kişilik Kadın Doğum Uzmanının katılımı ile gerçekleşen kurs son derece yoğun ve katılımcı geçti.

Kurs Direktörü Prof.Dr. Erkan Alataş ve ÜTCD 2.Başkanı Prof.Dr.Recai Pabuçcu’ nun  Üreme Tıbbında modern konsepti içeren açılış konuşmalarının ardından, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden davet edilen  konunun en yetkin 11 uzmanı İnfertilite Tanı ve Tedavisinde bilgi ve tecrübelerini aktaran konuşmalar yaptılar. Prof.Dr.Erkan Alataş Tüp Bebek tedavisinde başarıyı arttıran faktörlerden bahsederken Ege Üniversitesinden Prof.Dr.Erol Tavmergen Polikistik over tedavisi, Ankara Üniversitesinden  Prof. Dr.Recai Pabuçcu Kötü yumurtalık cevabından, İstanbul Üniversitesinden  Prof.Dr.Hasan Serdaroğlu cerrahi ovulasyon indüksiyonu konusunu, Dokuz Eylül Ü.den Prof.Dr.Bülent Gülekli Aşılama Tedavilerini ve Ankara Ü.den Prof.Dr.Murat Sönmezer Yumurta ve yumurtalık dokusu dondurma şartları ve güncel durumu  anlattılar.

Kursiyerlerin yoğun soru ve katkılarıyla son derece bilimsel ve  interaktif geçen kurs hem katılımcıları hem de konuk konuşmacıları mutlu etti. Kursun çok yararlı ve eğitici olduğunu bildiren katılımcılar bu tip kursların sık sık düzenlenmesinden mutlu olacaklarını belirttiler.