Ana Sayfa / Haber / MASA TENİSİ TURNUVASI

MASA TENİSİ TURNUVASI

Masa Tenisi Şampiyonası’ndan Başarı ile Döndüler

16. Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 21-24 Temmuz 2018 tarihleri arasında Samsun’da yapıldı.

Maçlarda, Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma Uygulama Merkezi’ni bayan takımı olarak Rapor Kalemi Birimi elemanı Seher Küçük ve Dosya İnceleme Kontrol Birimi çalışanı Nihal Helvacı temsil ettiler. İki sporcu Türkiye sıralamasında gruptan çıkarak ilk 4’e girmeyi başardılar.

İki sporcu kısa sürede çalışma yapabildiklerini ve bu başarıyı elde etmelerinde desteğini esirgemeyen hastane yönetimine teşekkür ettiler.  Seneye kurumumuzu PAÜ Kızlar Takımı olarak temsil ederek daha iyi dereceler ile döneceklerini belirttiler.

Hastane turnuvasına kendisi de katılarak destek veren Göğüs Hastalıkları AD. Dr. Öğretim Üyesi Erhan Uğurlu 'da sporcularımıza başarılar diledi.

PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer sporculara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi ve bu tür sportif faaliyetlere her  zaman destek olacaklarını söyledi.