Ana Sayfa / Haber / ODTÜ ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜRLER

ODTÜ ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜRLER

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulu öğrencileri PAÜ Hastanesi Çocuk Hastalıkları servisinde yatan çocukların yeni yılını kutladılar.

Ortaokul Müdür Yardımcısı Emel Samanlıoğlu ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinliğe PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Çocuk Sağlığı e Hastalıkları ABD Başkanı Prof. Dr. Dolunay Gürses ve veliler katıldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Samanlıoğlu “ ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulu olarak 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının son sosyal projesi ile; okulumuz 7. Sınıf öğrencisi Onur Coşkun’un okul yönetimine sunduğu “Sevgimi Paylaşıyorum, Çoğalıyorum” projesi kapsamında, kliniğiniz bünyesinde yataklı serviste bulunan çocuk hastalara moral olması açısından etkinlik yapmaktan çok mutluyuz dedi. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulu 7. Sınıf öğrencileri (Onur Coşkun, Ceren Gürses, Ayberk Merpez, Yağmur Varma, Azra Ece Özcan, Melek Girişgen) ile Emre Coşkun’un verdiği hediyeler çocuklarımıza moral oldu.

Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ise, bu tür etkinliklerin yatan çocuk hastalarımıza çok iyi geldiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür belgelerini takdim etti.