Ana Sayfa / Haber / PAÜ HASTANESİ KURUMLAR ARASI MASA TENİSİ LİGİ TURNUVASINDA İKİNCİ OLDU

PAÜ HASTANESİ KURUMLAR ARASI MASA TENİSİ LİGİ TURNUVASINDA İKİNCİ OLDU

Denizli’de Şubat ayında başlayıp 28-29 Nisan’da sona eren masa tenisi ligi turnuvasında Pamukkale Üniversitesi Hastanemizin de bulunduğu masa tenisi  kurumlar ligi müsabakaları baylar ve bayanlar olmak üzere Denizli Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Denizli Masa Tenisi Kurumlar Ligi turnuvasında kurumumuzu baylarda Yrd. Doç. Dr. Erhan Uğurlu, Doç. Dr. Murat Özban, Satın Alma Biriminden Fatih Mangırcı, Biyomedikal Cihaz Teknik Servis Biriminden Özgür Karabacak, bayanlarda Rapor Kalemi çalışanı Seher Küçük ve Dosya İnceleme çalışanı Nihal Helvacı temsil etti.  Müsabakalar sonucunda ikinci olan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi bayan takımımız ilimizi ve kurumumuzu Samsun’da yapılacak olan masa tenisi turnuvasında temsil edeceklerdir.