Ana Sayfa / Haber / PAÜ HASTANESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ YİNE BİRİNCİ

PAÜ HASTANESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ YİNE BİRİNCİ

PAÜ Hastaneleri Kadın Hastalıkları ve Doğum AD. Öğretim Üyesi Prof.Dr.Erkan Alataş ve ekibi 28-31 Ekim 2015 tarihleri arasında Antalya’da  gerçekleştirilen 5.Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği Kongresinde Birincilik Ödülü aldı.

İki yılda bir gerçekleştirilen, Üreme Tıbbı alanındaki son gelişmelerin ele alındığı Uluslararası ve Ulusal bini aşkın katılımcının olduğu toplantıda Prof.Dr.Erkan Alataş ‘Tüp Bebek Tedavileri ve Komplikasyonları’ hakkındaki konuşmasıyla deneyimlerini paylaştığı kongrede büyük ilgi gördü.

Ayrıca ‘Tekrarlayan Gebelik Kayıplarının (Düşükler) Tanı ve Tedavilerinde Yenilikler’e yönelik çalışmasıyla  kongredeki iki yüze yakın çalışma arasında en önde yer alarak ‘Birincilik Ödülünü’ kazandı. Ödüllerinin arasına bir yenisini ekleyen Prof.Dr.Erkan Alataş yirmi iki yıldır emek verdiği Pamukkale Üniversitesi’ni ve Denizli ‘yi layıkıyla temsil ettiği için gurur duyduğunu belirtti.

Prof.Dr.Alataş alanlarında başarılı çalışmalarına devam edeceklerini de bildirdi.