Ana Sayfa / Haber / PAÜ HASTANESİ PAMUKKALE ONKOLOJİ GÜNLERİNE EVSAHİPLİĞİ YAPTI

PAÜ HASTANESİ PAMUKKALE ONKOLOJİ GÜNLERİNE EVSAHİPLİĞİ YAPTI

Bu yıl ilki düzenlenen Pamukkale Onkoloji Günleri, 19 Kasım tarihinde Doğa Termal Otel'de PAÜ Hastanesinin ev sahipliği ile  başarıyla gerçekleşti.

Pamukkale Üniversitesi ve Akademik Onkoloji Derneği tarafından düzenlenen sempozyumda, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbı Onkoloji Bilim Dalı'ndan Doç.Dr. Gamze Gököz Doğu böyle bir toplantıyı organize etmekten ve ev sahipliği yapmaktan memnuniyetini belirterek, yeni tedavilerin gelişmesi ile birlikte bilgilerin güncellenmesi açısından bu toplantıların önemini vurguladı.

Sempozyumda 7 farklı oturum boyunca , kanser türleri ve tedavilerindeki gelişmeler, konuların uzmanları tarafından değerlendirildi ve tartışıldı.  9 ilaç firmasının stand açarak  tanıtım yaptığı toplantıda sektör temsilcileri de toplantılara katılım sağladı.

Toplamda  12 farklı ilden 74 katılımın olduğu sempozyumda İç Hastalıkları asistanlarının katılımı ve ilgisi de dikkat çekti. İki gün süren sempozyum kokteyl ve fotoğraf çekimleri ile son buldu.

.