Ana Sayfa / Haber / PAÜ HASTANESİNDE BAYRAMLAŞMA

PAÜ HASTANESİNDE BAYRAMLAŞMA

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde Başhekim, Başhekim Yardımcıları, Başmüdür ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürünün katılımlarıyla bayramlaşma gerçekleştirildi.

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Merkez Müdürü Prof. Dr. İbrahim Türkçüer ve ekibi Kurban Bayramı nedeniyle bayram öncesinde gerçekleştirilen bayramlaşmada personelin bayramını kutladı. Tüm çalışanlar bayramlaşma için kendilerine teşekkür ederek hayırlı bayramlar dilediler. Ayrıca hastanemize yeni başlayan Doktor Öğretim Üyelerimiz için 13. Katta tanışma ve bayramlaşma etkinliği de düzenlendi.

Bu vesile ile Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Denizli halkının Kurban Bayramını kutlayarak, birlik ve beraberlik içinde sağlıklı ve huzurlu bayramlar diledi