Ana Sayfa / Haber / PAÜ HASTANESİNDEN BİR BAŞARI DAHA

PAÜ HASTANESİNDEN BİR BAŞARI DAHA

PAÜ HASTANESİNDEN BİR BAŞARI DAHA

 PAÜ Hastanesi kalite yönetim direktörü ve ekibi ISO 9001:2015  kalite yönetim sistemi belgesini Merkez Müdürü Prof. Dr. İbrahim Türkçüer’e takdim etti.

 

Belge ile açıklamalarda bulunan Kalite Yönetim Direktörü Doç. Dr. Hakan Alkan

20-22.06.2018 tarihinde FQC Uluslararası Belgelendirme ve Eğitim Kurumu tarafından gerçekleştirilen denetim ve değerlendirme sonrası, ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi standardının şartlarına uyan bir yönetim sistemi kurduğumuz ve  uyguladığımız ISO 9001:2015  KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ SERTİFİKA BELGESİ ile onaylandığını  belirtti.  Bu belgenin alınmasında katkısı olan tüm çalışanlara da teşekkür ederek yeniliklere ve çalışmalara devam edeceklerini bildirdi.

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi denetiminde başarıya imza atan Kalite Yönetim Direktörü Doç. Dr. Hakan Alkan ve ekibi tarafından Merkez Müdürü Prof. Dr. İbrahim Türkçüer’e ISO 9001:2015  KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ SERTİFİKA BELGESİ takdim edildi.

 PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer bu belgeyi hastanemize kazandırdıkları için Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları ve desteklerinden dolayı tüm hastane çalışanlarına teşekkürlerini iletti.