Ana Sayfa / Haber / PAÜ PSİKİYATRİ HASTANESİ SPOR FAALİYETLERİ HASTALARA MORAL OLUYOR

PAÜ PSİKİYATRİ HASTANESİ SPOR FAALİYETLERİ HASTALARA MORAL OLUYOR

PAÜ PSİKİYATRİ HASTANESİ SPOR FAALİYETLERİ HASTALARA MORAL OLUYOR

PAÜ PSİKİYATRİ HASTANESİ SPOR FAALİYETLERİ HASTALARA MORAL OLUYOR

PAÜ Psikiyatri Hastanesinde yatan hastalara spor yaptırılarak moralleri yüksek tutuluyor. Hastanemizde yatan hastalarımızın sosyalleşmeleri ve yattıkları sürece fiziki etkinliklerinin yaptırılması için ruhsal ve fizyolojik faaliyetleri spor saatleri ile sağlanmaktadır.

Hastanemizi ziyaret eden Pamukkale Kaymakamı Veysel BEYRU ile Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin GÜRLESİN hastanemizdeki faaliyetleri inceleyip, yatan hastalarımızla görüşerek dilek ve önerilerini dinlemişlerdir. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin GÜRLESİN tarafından hastaların yoğun talebi üzerine hastanemize 6 adet spor aleti ile masa tenisi temin edilmiştir.

Hastanemiz arka bahçesinde bulunan basket ve voleybol sahaları ile spor aletlerinin montajı sonrasında ve AMATEM Servisine yerleştirilen ikinci masa tenisi ile hastalarımız spor saatlerini daha kaliteli ve faydalı geçirebilmektedirler.

            Hastanemizde; Denizli Pamukkale Halk Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen Burcu ALTINTAŞ ve Gözde SEYHAN spor eğitmeni olarak görev yapmaktadırlar. Hastanemizdeki yatan hastalarımızın spor faaliyetleri, alanında profesyonel olan eğitmenlerin birebir gözetiminde, hastaların yattığı bölümlerin ihtiyaçları ve hasta profilleri göz önüne alınarak planlanmaktadır. Ayrıca hastalarımızın sosyalleşmeleri ve eğlenceli zaman geçirmeleri için eğitmenler gözetiminde masa tenisi, futbol, voleybol faaliyetleri ile plates faaliyetleri de yaptırılmaktadır.

PAÜ Hastaneleri olarak hastalarımıza çağın gerektirdiği ve yüksek kaliteli hizmetlerimizi bundan sonra da artırarak sürdüreceğiz.