Ana Sayfa / Haber / PAÜ SERGİ SALONU YİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

PAÜ SERGİ SALONU YİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

PAÜ SERGİ SALONU YİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Moda Tasarım Bölümü ve öğretim elemanları ve öğrencilerinin karma sergisi PAÜ Hastanesi Sergi Salonunda büyük ilgi gördü.

Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım programı öğretim elemanları ve öğrenci sergisinin açılışı Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çağdaş Erdoğan , Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Başhekim yardımcıları, Başmüdür ve öğretim görevlileri  tarafından yapıldı.

Açılış konuşmalarının ardından Öğretim Görevlileri Bahriye Yalçınkaya, Nesrin Kacar, öğrenciler Seher Öcal ve Duygu Şen’e teşekkür belgeleri takdim edildi.

Öğr.Gör. Bahriye Yalçınkaya;  ‘’Havların Dansı’’ temalı karma sergi 5. Dünya Türk havlu bornoz günü etkinlikleri kapsamında Denizli konfeksiyon sektöründen temin edilen havlu kumaşlar ile , Denizli tekstil ve konfeksiyon sektörüne katkı sağlamak, ekonomiye faklı pencereden bakış açısı sunmak ve havlu kumaşların dış giyim de kullanılabilirliğini lanse etmek amacıyla dış giyim koleksiyonu hazırlanarak giysi tasarımlarında renk, doku,form ve kavramsal bakış açısı ile yorumlayarak açtıklarını belirtti.