Ana Sayfa / Haber / PAÜ’YE ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK BAĞIŞ

PAÜ’YE ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK BAĞIŞ

PAÜ Hastanelerine çocuklarımızı sevindirecek olan damar bulma cihazı bağışı yapıldı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine Yaşa/Yaşat Kampanyası çerçevesinde yapılan bağışlar hız kesmiyor. Denizli’li yardımseverlerimizden DENİZLİ TAVUKÇULUK SANAYİ TİCARET LTD. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman-Tülin  MUTLUBAŞ çifti  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD. Çocuk Hematoloji Servisi kan almada kullanılmak üzere  Damar Görüntüleme Cihazı bağışında bulundular.

PAÜ Hastaneleri Başhekimlik makamında yapılan törene Başhekim Doç.Dr.İbrahim Tükçüer, Başmüdür Erdinç Karataş   ve Yardımsever Mutlubaş çifti katıldılar. Kampanya kapsamında bağışlanan cihaz ile çocuklarda kan alma ve damar bulma kolaylaşacağı için Başhekim hayırseverlere teşekkürlerini ileterek belgelerini takdim etti.