Ana Sayfa / Haber / TATARİSTAN SAĞLIK BAKANI’NDAN PAÜ’YE ZİYARET

TATARİSTAN SAĞLIK BAKANI’NDAN PAÜ’YE ZİYARET

TATARİSTAN SAĞLIK BAKANI’NDAN PAÜ’YE ZİYARET

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağ, bir dizi toplantı ve temaslarda bulunmak üzere Denizli’ye gelen Tataristan Sağlık Bakanı Adel Vafin ve beraberindeki heyeti konuk etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent Erdur ve Prof. Dr. Erdinç Duru, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Baş Hekimi Doç. Dr. İbrahim Türkçüer ve yetkililer katıldı.

Heyetin ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, öğrenci sayıları, yurtdışı öğrenci değişim programları ve eğitim olanakları hakkında bilgiler verdi. Üniversite hastanesinin sağlık alanında yaptığı çalışmalar ve verilen hizmetler konusunda Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Baş Hekimi Doç. Dr. İbrahim Türkçüer’den bilgi alan Tataristan Sağlık Bakanı Adel Vafin, Denizli’nin zengin jeotermal kaynaklara sahip olduğunu ve Pamukkale Üniversitesi’nin Karahayıt’ta yapacak olduğu hastanenin termal tedavi alanında bölgenin önde gelen merkezlerden biri olacağını ifade etti.

Üniversite Şeref Defterini imzalayan Sağlık Bakanı Vafin’e Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ günün anısına protokol tabağı takdim etti. Daha sonra heyet, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.