Ana Sayfa / Haber / TÜP BEBEK MERKEZİ PAÜ’DE AÇILDI

TÜP BEBEK MERKEZİ PAÜ’DE AÇILDI

Pamukkale Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde büyük bir özlemle beklenen Tüp Bebek Merkezi hizmete açıldı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi bünyesinde açılan, Prof. Dr. İbrahim Veysel Fenkci’nin sorumluluğunda bulunan Tüp Bebek Merkezi, Denizli ve bölge halkına hizmet vermeye başladı. Kadın hastalıkları ve doğum, üroloji, histoloji ve embriyoloji branşlarından öğretim üyelerinin de birlikte görev aldığı, ileri genetik analizlerin yapılabildiği, sperm, yumurta ve embriyo dondurma imkanının bulunduğu Tüp Bebek Merkezi Ünitesi, ileri teknolojiye sahip ekip ve donanımıyla, çocuk sahibi olamayan çiftlere umut ışığı olacak.

Denizli’de kamu hastanelerinde ilk olan ünite ile ilgili Yrd. Doç. Dr. Cihan Kabukçu’dan alınan bilgiye göre hasta kabulüne başlayan merkezimizde tedavi olmak isteyen çiftlerin Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğine başvurmaları gerektiği ve her türlü tedavinin sağlanabileceği belirtildi.