Ana Sayfa / Haber / ÇOCUKLARIMIZI BAYRAM ETKİNLİĞİ SEVİNDİRDİ

ÇOCUKLARIMIZI BAYRAM ETKİNLİĞİ SEVİNDİRDİ

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisinde yatmakta olan çocuklarımız öğrenciler sayesinde sevindiler.

İzmir Amerikan Koleji Öğrencileri Öykü Gürses ve Murat Sungurtekin çocuk katında 15 gün boyunca yatan çocuklarımızın sosyal faaliyetlerine eşlik ettiler. Çocuklarla satranç oynayarak, resim yaparak çeşitli etkinlikleri birlikte gerçekleştirdiler. Hasta çocuklarımıza bayramı evlerinde gibi hissettirmeye çalışan öğrencilerimiz hem kendileri iyi vakit geçirdiler hem de çocuk hastalarımıza dağıttıkları çeşitli hediyelerle sevindirdiler.

PAÜ Hastaneleri Başhekimlik makamında yapılan törene Başhekim Prof. Dr.İbrahim Türkçüer ve öğrencilerimiz katıldılar.  Başhekim öğrencilerimize teşekkürlerini ileterek belgelerini takdim etti.

Bu vesile ile Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Denizli halkının mübarek Kurban Bayramını kutlayarak, birlik ve beraberlik içinde sağlıklı ve huzurlu bayramlar diledi.