Ana Sayfa / Haber / HAYIRSEVERE PLAKET

HAYIRSEVERE PLAKET

HAYIRSEVERE PLAKET

GAMATEKS Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı’ya, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastaneleri’ne yaptığı katkılar dolayısıyla PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer tarafından plaket verildi.

Hayırsever işadamı GAMATEKS Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastaneleri’ne 2’nci kez ultrason cihazı bağışladı. Renkli Doppler Ultrasonografi Cihazının ilkini 2017 yılı Şubat ayında Endokrinoloji bölümüne bağışlayan İşadamı Aydınlı, ikinci ultrason cihazını Kalp-Damar bölümüne kazandırdı. Hayırsever İşadamı Aydınlı’ya PAÜ Hastaneleri’ne verdiği destekler nedeniyle PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer tarafından plaket verildi.

“DENİZLİ’DEKİ DİĞER İŞADAMLARIMIZA ÖRNEK OLMALI”
 İşadamı Aydınlı’ya verdiği destekler için teşekkür eden Prof. Dr. Türkçüer; “Ben Osman ağabeyimize hastanemize şimdiye kadar yapmış olduğu bağışlardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Özellikle bu tür cihazlar hem hastaların tedavisinde hem de hızlı tanı koyulabilmesi için çok büyük katkılar sağlıyor. Vermiş olduğunuz bu destek bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Bizim en iyi sağlık hizmeti vermek için elimizden geleni yapmamız için teşvik ediyor. Bağışlarınızın devamını diliyorum. Osman ağabeyimizin yapmış olduğu katkıların Denizli’deki diğer işadamlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

“DESTEKLERİMİ SÜRDÜRECEĞİME SÖZ VERİYORUM”
GAMATEKS Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı ise; “Üniversitemiz Denizli’nin göz bebeği. Denizli’nin sağlık sektöründe gelişmesini istiyorsak, kurumu yaşatmak ve yardımcı olmak gerekir. PAÜ Hastaneleri’ni teknolojik bakımdan desteklediğimiz müddetçe bölgemizde iyi bir kuruluş olacağına, daha da güzel şeyler başaracağına inancım sonsuzdur.  Bundan sonra da elimden geldiğince yardım yapacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum” diye konuştu.

“CİHAZ SAYESİNDE DAHA HIZLI TANI KOYABİLİYORUZ”
Doppler Ultrasonografi Cihazının özelliklerini anlatan PAÜ Hastaneleri Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilgin Emrecan ise şunları aktardı: “Kalp-Damar Cerrahisi’nde tanı için olmazsa olmaz cihazlardan biridir. Cihazın hastaya hiçbir zararı yoktur. Hemen uygulanabilir. Hastanın muayenesini yapıp, anında tanısını koyup, akabinde de tedavisine başlayabiliyoruz. Eko özelliği var. Aynı zamanda karın ultrasonu; karnın içerisindeki organların ve damarların ultrasonunu yapma gibi bir özelliği de var. En önemlisi ise tanı için hız kazandırması. Artık hastayı aylarca bekletmiyoruz.”

AYDINLI’DAN BİR FİYONK DA SEN BAĞLA PROJESİ’NE DESTEK
Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve PAÜ Hastaneleri’nin birlikte düzenlediği ‘Bir Fiyonk Da Sen Bağla’ projesine de katkı sağlayan İşadamı Aydınlı proje için ayrılan alanı gezdi ve alanda yer alan mankenlere kurdele bağladı. Proje hakkında bilgiler veren Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü Öğretim Görevlisi Bahriye Yalçınkaya; “Radyoloji Onkolojisi servislerinde hastaların kullandığı tek kullanımlık baş ve boyun maskelerinin geri dönüşümle farklı bir ürüne dönüştürmeyi düşündüm. Oluşturulan malzemeye fiyonk bağlayarak tasarlanan elbiselerle kanserde erken tanı ve teşhisin önemine dikkat çekip farkındalık yaratmayı amaçladık. Hayırsever İşadamı Osman Aydınlı da projemizden desteklerini esirgemedi. Çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.