Ana Sayfa / Haber / Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Kadınlar Masa Tenisi Takımı Üçüncü Oldu

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Kadınlar Masa Tenisi Takımı Üçüncü Oldu

Gençlik Spor Bakanlığı tarafından, 81 ilde eş zamanlı olarak bu yıl ikincisi düzenlenen Kamu Spor Oyunları Turnuvası’nda İzmir’de düzenlenen Ege Bölge Final Müsabakalarında Kadınlar Masa Tenisi kategorisinde Pamukkale Üniversitesi Hastanesi takımımız üçüncü oldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı 2024 Yılı 2. Kamu Spor Oyunları Kadınlar Masa Tenisi kategorisinde Denizli’de 16-20 Eylül 2024 tarihleri arasında oynanan, 6 takımın katıldığı turnuvayı birinci olarak tamamlayan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Kadınlar Takımı, İzmir’de 1-6 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenen Ege Bölge Finalleri’nde 7 takımın katıldığı turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.