Ana Sayfa / Haber / PAÜ HASTANELERİNE BİR AMBULANS DAHA ALINDI

PAÜ HASTANELERİNE BİR AMBULANS DAHA ALINDI

PAÜ HASTANELERİNE BİR AMBULANS DAHA ALINDI

PAÜ HASTANELERİNE BİR AMBULANS DAHA ALINDI

 Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri ambulans filosuna yeni bir araç daha alınarak ambulans sayısı 3’e çıkartıldı.

 

PAÜ Hastaneleri kurulduğu 1992 yılından bu yana her geçen gün büyümekte olup yüksek standart hizmeti sunmaya devam etmektedir. Hastanemizin acil sağlık hizmetleri  7 gün 24 saat boyunca devam etmektedir. Hastanemiz Ulaşım ve Ambulans Hizmetleri Birimi hastaneler arası ve iller arası hasta nakil ve transferleri yapılmaktadır. Daha önce bünyesinde 2 ambulans mevcut iken, yeni alınan araç ile tam donanımlı ambulans sayısı 3’e çıkartılmıştır.

Acil Yardım Ambulanslarımızda  temel olarak monitör, defibrilatör, transpor ventilatör, pulse oksimetre, infüzyon pompası , tüm acil müdahalelerde kullanılan malzeme tıbbi donanımlar bulunmaktadır. Ambulanslarımızda şöför, paramedik, acil tıp teknisyeni ile 3 kişilik bir ekipten oluşmakta olup Sağlık Bakanlığı Yönetmeliğinde belirtilen uygun teknik donanıma sahiptir.

Şöför, paramedik ve ATT ( Acil Tıp Teknisyeni ) 7 /24 hizmet vermekte olup hastanemiz bünyesinde 9 şöför, 3 paramedik ve 7 ATT bulunmaktadır.

 

Ambulanslarımız teknik anlamda son teknolojiyi takip eden mobil haberleşme ve araç takip sistemleri ile hastanemiz alarm merkezimizle irtibatlı çalışarak Denizli halkına kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir.