Ana Sayfa / Haber / PAÜ HASTANESİNDE İLERİ HEMŞİRELİK UYGULAMALARI KURSU YAPILDI

PAÜ HASTANESİNDE İLERİ HEMŞİRELİK UYGULAMALARI KURSU YAPILDI

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp AD ve Mydern (Multidisipliner Yaklaşım Derneği) işbirliği ile ‘’ İleri Hemşirelik Uygulamaları Kursu ’’  PAÜ hastanesi toplantı salonunda düzenlendi.

Eğitime PAÜ Acil Servis Hemşireleri, Paramedik ve ATT’leri ile Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi Acil Servis Hemşileri katıldı. Kursa PAÜ Rektör Yardımcısı ve Acil Tıp AD Başkanı Prof.Dr.Bülent ERDUR, MYDERN Başkanı ve Ege Üniversitesi Acil Tıp AD Başkanı Prof. Dr. Selahattin KIYAN, PAÜ Acil Tıp AD. Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Atakan YILMAZ ve Ege Üniversitesi Uzm.Dr.Sercan YALÇINLI eğitici olarak görev aldı. Bilgi ve becerilerini artırmak için kursa katılan sağlık görevlileri öğleden sonra olan workshop’larda pratik uygulama fırsatı buldular.

PAÜ Rektör Yardımcısı ve Acil Tıp AD Başkanı Prof. Dr. Bülent ERDUR bu tür eğitimlere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ve eğitimlerin devam edeceğini bildirildi.