Ana Sayfa / Haber / PAÜ HASTANESİNDE KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

PAÜ HASTANESİNDE KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Başhekim Yardımcıları, Başmüdür, Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü ve çalışanlar katıldı. Prof. Dr. Türkçüer yaptığı konuşmada “Yüreklerinde sonsuz sevgi ve sabır taşıyan tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun” dedi.

Sosyal etkinlikler çerçevesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle 13. kat kafeteryasında karanfillerle karşılanan kadınlara küçük  bir kutlama yapıldı. Hastanede çalışan tüm kadınların ve desteklerini esirgemeyen erkeklerin katıldığı kutlamada kısa bir kahve molası verildi.

PAÜ Hastanesi Başhekimlik Makamının katkılarıyla gerçekleştirilen etkinliklerin devam edileceği duyuruldu. Etkinlik pasta kesilmesi ile sona erdi.