Ana Sayfa / Haber / ŞAMPİYON PAÜ HASTANE

ŞAMPİYON PAÜ HASTANE

Pamukkale Üniversitesinde her yıl geleneksel olarak yapılan ve lig statüsüne göre oynanan halı saha futbol karşılaşmaları final maçıyla son buldu. Final maçında Pamukkale Üniversitesi Kafe Takımını 8-4 yenen Pamukkale Üniversitesi Hastane takımı şampiyon oldu.

Kasım ayında başlayan 2017-2018 sezonunda lig statüsüne göre oynanan ve 11 takımın katıldığı maçlar nefesleri kesti. Son maça kadar büyük bir heyecan içinde geçen karşılaşmalarda takımlar birbirlerine üstünlük kurmak ve şampiyon olmak için mücadele ettiler. Final maçında rakibi Pamukkale Kafeyi 8-4 gibi farklı bir skorla yenen PAÜ Hastane takımı zorlu mücadelelerin ardından 2017-2018 sezonunun şampiyonu oldu.

Şampiyonluk kupasını PAÜ Hastaneleri Başmüdürü Erdinç Karataş’tan alan PAÜ Hastane takımı büyük bir mutluluk yaşarken, diğer takımlar da şampiyonu ayakta alkışladı. 2018-2019 sezonu ise kasım ayında oynanacak maçlarla tekrar start alacak.