Ana Sayfa / Haber / SEKRETERLİK HİZMETLERİ MOTİVASYON GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

SEKRETERLİK HİZMETLERİ MOTİVASYON GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

SEKRETERLİK HİZMETLERİ MOTİVASYON GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

 

PAÜ Hastaneleri’nde Tıbbi Sekreterler motivasyon gününde  hastane Başhekimi Doç.Dr. İbrahim Türkçüer, Başhekim Yardımcıları, Başmüdür, Başhemşire ve yardımcıları ile idari personellerin de katıldığı müzik dinletisi yapıldı.

Hastane Başhekimi Doç.Dr.İbrahim Türkçüer motivasyon kutlamasında yaptığı konuşmada; “Tıbbi sekreterliğin, güleryüz ve sabır isteyen, sağlık sektörünün en önemli birimlerinden biri olduğunu belirterek  “tıbbi sekreterlik hizmetleri sağlık hizmetlerinin en önemli unsurlarından  biridir. Sağlık hizmetleri doktoru, hemşiresi ve diğer sağlık çalışanları ile bir ekip hizmetidir. Hastanemizin ve tüm sağlık kuruluşlarının en temel ve değerli unsurlarından birini oluşturan, insan hayatının ve insana hizmet etmenin kutsallığına inanarak büyük bir sabır ve sevgiyle çalışıp, sağlık hizmetlerinin bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan tüm tıbbi sekreterlerimizi kutluyorum” ifadelerini kullandı. Başmüdür Erdinç Karataş tüm sekreterlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

            Dekanlık Binası Konferans Salonunda yapılan etkinlik pasta kesilmesinin ardından Başhekim müzik dinletisine katkıda bulunan Şef Mehmet Hulusi Şimşek, Nilgün Kolçak, Orhan Şener, Levent Çam, Süha Güler, Burak Eraslan ve Mustafa Arslan’a teşekkür belgelerini takdim ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.